Giv dine gæster den varmeste velkomst med Danlamps løsninger

Som professionel vært ved du, hvor vigtigt det er, at dine gæster føler sig hjemme og velkomne i det øjeblik, de træder ind ad døren til dit hotel.

Dét førstehåndsindtryk vi danner os i løbet af de første par minutter, vi er et nyt sted er afgørende for vores samlede oplevelse. For eksempel af et hotelophold.

Det ved du naturligvis godt som hotelvært. Du og dine kolleger har uden tvivl perfektioneret jeres service og imødekommenhed over for jeres hotelgæster.

Den gode modtagelse og det gode værtskab er nøglen til, at jeres gæster tager en god totaloplevelse af deres hotelophold med sig hjem – og anbefaler jeres hotel i deres netværk.

Hotellets belysning er en del af værtskabet

Men den gode modtagelse er andet og mere end jeres gode værtskab. Omgivelserne og hele hotellets stemning har en afgørende betydning for, om jeres gæster føler sig velkomne og afslappede. Kort sagt – om de føler sig hjemme.
Et hotels belysning, farvevalg, møblement og indretning kommunikerer mindst lige så meget til jeres gæster, som I som personale gør. Kommunikationen foregår blot på det intuitive plan, hvor stemning og lyssætning helt ubevidst går ind og påvirker jeres gæsters følelser og sindsstemning.
Hos Danlamp er vi eksperter i at sammensætte en varm og æstetisk belysning, der skaber den helt rette stemning hos jeres gæster, så de nyder deres ophold mest muligt.
Vi har stor erfaring med, hvordan vores forskellige, varme lyskilder får hoteller til at fremstå i det bedste lys. Vi ved lige præcis, hvilke af vores produkter og lyskilder, der vil fremhæve de unikke og stemningsskabende elementer og forhold på lige netop jeres hotel. Både i lobbyen, på værelserne, i restauranterne og på gangene eller sågar udendørs.
Er der specielle bygningsmæssige forhold, som vi skal tage højde for, som for eksempel fredede eller historiske bygninger, har vi også ekspertise til det.
Særligt i forbindelse med planlægning af renovering og nyindretning af hotellet, vil det give værdi for jer at trække på vores rådgivning.
Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres behov for hotelbelysning.

Kontakt os