Aqua Signal

Aqua Signal er en ærværdig virksomhed i Bremen, som i 1868 blev etableret under navnet Ahlers & Schlatter. Fra 1872 specialisere de sig som handel- og håndværks virksomhed i produktionen af skibets lanterner. I dag leverer Aqua Signal alt indenfor belysning til skibe.

Den Haan Rotterdam

I 1922 grundlagde M. den Haan en lille blikkeslager-virksomhed i Rotterdam. Her fire generationer senere har Dignus den Haan overtaget styringen af den virksomhed, som hans oldefar startede for mere end 90 år siden. Gennem alle disse år er der udviklet nye produkter og virksomheden har fået ny viden. Men én ting har de til fælles: høj kvalitet.

Hella Marine

Hella Marine er en verdensomspændende specialist indenfor marine belysning til lystbåde. 
Virksomheden er grundlagt i 1925 af Hella KG i Tyskland og flyttede til Østrig i 1993. Idag har Hella Marine hovedkvarter i Auckland, New Zealand – et land med en rig maritim historie, bådebygning og yacht racing succes.

Perko

Perko Inc. er en privatejet familievirksomhed. Det er nu fjerde generation, der står i spidsen for virksomheden. Virksomheden blev grundlagt i 1907 og hed oprindeligt F. Persky & Co., men fik senere navnet Perkins Marine Lamp Corp i 1917. Den oprindelige produktserie bestod af håndformede og loddede lanterner, ventilatorer og rør til kort fremstillet af messing, kobber og galvaniseret stål.

Peters + Bey

Peters + Bey som blev grundlagt i 1881, er nu i 4. generation.

Peters og Bey startede som blikkenslager til skibe, som har leveret  tinware og inventar til skibe i Hamburg havn. I dag tilbyder Peters-Bey en omfattende portefølje af serviceydelser til shipping. Som følge af øget sikkerhedskrav til søs, begyndte Peters + Bey til at designe og fremstille navigationslys.

Tranberg AS

Tranberg har siden 1901 designet, fremstillet og produceret elektromekaniske produkter af høj kvalitet til brug på skibe og offshore-installationer. Erfarne ingeniør-kompetencer og en fleksibel produktionskapacitet er afgørende for at kunne tilpasse sig behovene, der skifter lynhurtigt.

Unilux Geomar S.A.

Unilux Geomar blev grundlagt i 1952 og beskæftiger sig med design og fremstilling af førsteklasses udstyr til skibe, både til civile fartøjer og militærfartøjer. Vores produkter produceres i henhold til strenge kvalitetsstandarder med det formål at opfylde vores kunders behov, forventninger og krav.

Kontakt os