Dekorationspærer

Dekorationspærer er altid et lyspunkt

Dekorationspærer har, som navnet siger, til formål at dekorere og pynte.
Danlamps dekorative glødepærer fås i flere forskellige varianter, hvor det både er pærens form og indhold, der er designet til et dekorativt formål efter historiske Edison pærer.

Pærerne er også kendt under betegnelsen retro pærer, da de ofte har et meget klassisk eller retro design. Hos Danlamp har vi desuden også fokus på innovative alternativer, som kan tilfredsstille andre behov hos vore kunder.

Vores glow pære er et godt eksempel på en dekorationspære, der adskiller sig fra alle andre pærer. Her er det nemlig selve lyskilden inde i disse dekorationspærer, der kan fås i forskellige mønstre og farver. Perfekt til et sjovt børneværelse eller et alternativt kunstværk i stuen.

Lys er guld – men du kan også få det i sølv!

I danlamp kollektionen af dekorationspærer finder du både en dekorativ glødepære i sølv og guld. En guld dekorationspære giver et varmt og gyldent lys, mens vores sølv dekorationspære er nedtonet og afgiver et mere hvidt skær.

Begge dekorationspærer fungerer som pynt i ethvert hjem, og har du begge pærer hængende, giver det et spændende samspil som et yin yang element. Uanset hvilken form for dekorativ glødepære, du mangler til dit hjem, så har danlamp en pære, der kan give hjemmet noget ekstraordinært.