Dekorationspærer

Dekorationspærer er altid et lyspunkt

Dekorationspærer har, som navnet siger, til formål at dekorere og pynte.
Danlamps dekorative glødepærer fås i flere forskellige varianter, hvor det både er pærens form og indhold, der er designet til et dekorativt formål efter historiske Edison pærer.

Pærerne er også kendt under betegnelsen retro pærer, da de passer til klassiske eller retro lamper. Hos Danlamp har vi desuden også fokus på innovative alternativer, som kan tilfredsstille andre behov hos vore kunder.

Vores glow pære er et godt eksempel på en dekorationspære, der adskiller sig fra alle andre pærer. Her er det nemlig selve lyskilden inde i disse dekorationspærer, der kan fås i forskellige mønstre og farver. Perfekt til et sjovt børneværelse eller et alternativt kunstværk i stuen.

Viser alle 8 resultater

Retro lamper – kan fåes i guld og sølv!

I danlamp kollektionen af retro lamper finder du både en dekorativ glødepære i sølv og guld. En guld retro pære giver et varmt og gyldent lys, mens vores sølv dekorationspære er nedtonet og afgiver et mere hvidt skær.

Begge retro lamper fungerer som pynt i ethvert hjem, og har du begge pærer hængende, giver det et spændende samspil som et yin yang element. Uanset hvilken form for dekorativ glødepære, du mangler til dit hjem, så har danlamp en pære, der kan give hjemmet noget ekstraordinært.

Scroll to Top