Kertepærer

En kertepære skaber stemning og fest

Historisk har kertepærer været brugt i alt fra lysekroner til emhætter. De smukke kertepærer fra danlamp er dog skabt til at blive set, så de bør aldrig gemmes væk. En kertepære kendes på sin aflange form, men kan have et utal af variationer. Fælles for dem alle er dog, at lyset altid er varmt og blødt, som kom det fra levende lys.

Kertepærer kan skabe en stemning, som var du i en historisk balsal kun oplyst af stearinlys. Men naturligvis er udviklingen fulgt med tiden, så danlamp byder også på en LED kertepære, der holder markant længere og skabt med fokus på at være energivenlig.

Fra kerte til krystalkerte, Danlamp har det hele

To af de mest populære kertepærer er vores kerte klar og krystalkerte.

En krystalkerter den helt rigtige pærer til lysekrone, da lyset fra Danlamps krystalkerte imiterer levende lys til perfektion. Pæren kaldes også for “snoet kerte”. Det er en brandsikker erstatning for levende lys til ethvert formål.

Viser alle 5 resultater

LED kertepærer

Danlamps historie går tilbage til 1931 og fra starten var kertepærer en del af vores sortiment. Dengang var det glødepærer og nu er det primært LED kertepærer. Fordelen ved LED er energibesparelse på ca. 90%.

Mange synes at lyset fra en LED er lidt koldt og nærmest “hospitalsagtigt”. Sådan er det ikke med vores, fordi vi har gjort meget ud af at udvikle dem så lyset er stort set identisk med glødepærer. Det har vi gjort fordi, at vi tror på det rigtige lys gør mennesker mere glade.

Kertepære dæmpbar

Stort set alle vores kertepærer er dæmpbare. I mange situationer kan det være en fordel at kunne dæmpe lyset lidt. Det er dog vigtigt at vide lyset ikke bliver mere varmt når det er dæmper – som det blev med en glødepærer kerte. Derfor anbefaler vi altid at vælge den kerte som giver den rigtige mængde lys.

Scroll to Top