Globepærer

Globepærer sætter dit liv i det helt rigtige lys

I løbet af de seneste år er globepærer nærmest blevet obligatorisk i de danske hjem, butikker og restauranter. En globe elpære kan løfte både stemning og design i ethvert lokale, hvilket uden tvivl er den primære årsag til den overvældende popularitet for disse store pærer. Det overdimensionerede format af en globepære E27 gør den til et design i sig selv, og derfor vil disse smukke pærer næsten altid hænge uden lampeskærm. Det ville også være en skam at gemme den smukke globe pære væk. Dette gælder også for en LED globepære.

Du kan naturligvis få flotte store pærer E27 i flere forskellige former.

Når vi taler om globe pærer, så er det dog den kuglerunde udgave. Disse flotte pærer er imponerende i både størrelse og form, men det er naturligvis altid lyset, der er i højsædet. Derfor kan du være sikker på at få det helt rigtige lys fra en af danlamps globepærer. En stor deko pære er altid flot.

Danlamp har desuden et stort udvalg af dekorative pærer i mange størrelser.

Viser alle 12 resultater

Med en globepære ø125 er lys ikke bare lys

Er du vild med glødetrådenes specielle lys og udseende? Så fortvivl ikke, hos danlamp får du LED Globepærer, der ligner de oprindelige glødepærer til forveksling. Du skal altså ikke gå på kompromis med energiudnyttelse for at nyde godt af det smukke og varme lys fra en globepære ø125. Når du får en LED globepære, betyder det også, at pærerne skal udskiftes langt færre gange end ved de gamle glødepærer, da de holder længere.

Find flere designs hos Danlamp

Hos danlamp finder du glødepærer i flere designs, der giver dig muligheden for at skabe dit unikke rum. Lad dig, inspirere af de forskellig designs, der hver især giver dig muligheden for at skabe nye udtryk i din bolig eller butik. Se blandt andet vores Gold eller Silver globepære e27, som er meget smuk – specielt når den er slukket! Begge varianter giver et unikt, eksklusivt look, som giver dit rum et raffineret og udtryk. Du finder også i vores sortiment den flotte og imponerende Mega Edison globe pære, som giver et helt specielt udtryk netop på grund af sin store størrelse. Med store pærer, som også kaldes ballon pærer får du et meget dekorativt lys.

Find de smukkeste LED globepærer hos os

Gå på opdagelse i vores sortiment af LED globepærer, hvor du får yderst dekorative globe pærer, der holder i mange år. Vores globepærer er af højeste kvalitet, hvilket du tydeligt kan se, når du får en pære hånden. Vi giver dig globe pærer, der giver din bolig eller butik, det flotteste lys, hvilket får din indretning til at stråle. Med vores led globepære har du mulighed for at lege med lyset, ønsker du et dæmpet og varmt lys eller vil du gerne have et koldt lys der fremhæver? Prøv dig frem og se forandringen i dit eget rum.

Scroll to Top