Vil du være med til at fortsætte udviklingen i en sund virksomhed med en stærk virksomhedskultur? Kan du med et solidt brand i bagagen sælge kvalitetsprodukter i den dyre ende af markedet? Er du blandt branchens bedste til opsøgende telefonsalg? Er du en selvstændig og resultatorienteret person, der har passion for B-2-B-salg og uovertruffen kundepleje? I så fald kan du blive Danlamps nye interne sælger med potentiale til teamleder.

Om jobbet

Med reference til ejeren får du overordnet to ansvarsområder – at fastholde og udvikle eksisterende kunderelationer samt foretage opsøgende salg til potentielle kunder primært i Norden og Tyskland.

Du overtager en indarbejdet kundeportefølje og er ansvarlig for værdiskabende udvikling og vækst af din egen kundeplatform. Du får således ansvaret for, at dine kunder får de helt rigtige løsninger som sikrer et langvarigt kundeforhold. Samtidig skal du være team-player med glimt i øjet, der brænder for dit arbejde og som hurtigt bliver en del af virksomheden.

Dit primære salgsredskab er telefonen. Derfor er du stærk i mundtlig kommunikation og kan formidle dit budskab på let forståelig vis. Du er god til at iværksætte og drive salgsfremmende aktiviteter overfor og sammen med eksisterende kunder. Der skal påregnes nogle ganske få rejsedage årligt.

Hvem er du?

Dine tidligere dokumenterede salgsresultater og din personlighed er de vigtigste faktorer for succes i jobbet. Du er af natur en proaktiv og udadvendt person med fokus på resultater og har en fremragende evne til at skabe nye og langvarige relationer. Du skal være ihærdig, vedholdende og ambitiøs, og ikke mindst har du evnerne og viljen til at gennemføre alle salgets faser. Du bor indenfor 45 minutters transport fra Aabenraa.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • Skal have en god forretningsforståelse og være nysgerrig efter at stille spørgsmål, så du præcist kan klarlægge kundens behov.
  • Du er udadvendt, humoristisk, dynamisk, nysgerrig og ordholdende.
  • Erfaring fra belysningsbranchen er ikke et krav. Det kunne også være en baggrund i møbler, indretning eller brugskunst.
  • På forhandlingsniveau behersker du engelsk og tysk i skrift og tale. Gerne også norsk eller svensk.

Du tilbydes

En spændende og udfordrende stilling i et dynamisk miljø, på en arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer i en vækstvirksomhed med god økonomi og gode udviklingsmuligheder.

Lønpakken forhandles på et attraktivt niveau, der matcher din baggrund og kvalifikationer.

Næste trin

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Martin Grønvald på 21 24 73 23.

Motiveret ansøgning og CV sendes til martin.gronvald@tdcadsl.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.