Bliv forhandler af Danlamp

– og gør brug af vores mange fordele

Bliv kontaktet

Vi vil meget gerne fortælle mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning.

Se her pil

Udfyld her

Er du detailkunde?

Vi tror på, at der i fremtiden er et stort behov for detailbutikker med produkter, som adskiller sig fra det store konsummarked. Derfor ser vi det som vores mest fornemme opgave at hjælpe jer med at differentiere jer på markedet.

Hvis du er ejer af en specialforretning med belysning, har en lampeforretning, møbelforretning eller sælger brugskunst, så er du måske interesseret i at tilbyde noget andet til dine kunder, end de kan købe i f.eks. de klassiske varehuse. Dine kunder efterspørger måske rådgivning og varer, som er unikke og specialtilpasset deres behov. Det er netop, hvad vi hos Danlamp kan hjælpe dig med at efterleve.

Belysning er ikke længere bare belysning, og med vores produkter kommer et helt unikt fokus på at levere pærer, der skaber den helt rigtige stemning hos dine kunder. Samtidig sørger vi også for at klæde dig på at give professionel rådgivning samt den rigtige præsentation af varerne, så du er klædt på til at efterleve din kunders behov.

Og det er ikke noget, vi bare griber ud ad ingenting. Med forhandlere i 23 lande kender vi både lokale og internationale trends, og vi kan derfor rådgive lige netop inden for jeres område. Vi har stor forståelse for kulturen hos forskellige kunder, og vi står klar til at hjælpe dig.

Vil du have en snak om, hvordan vi ser mulighederne for din butik og høre konkrete forslag til, hvad du kan gøre, så tag kontakt til os i dag.

Danlamp display
restaurant-led

Er du projektkunde?

Vi tror på at den rigtige stemning betyder alt for jeres projekters succes. Så står du forud for et større projekt med belysning til hotel, restaurant eller skal du sætte den helt rigtige stemning til en koncert, messe eller udstilling, hjælper vi gerne.

Vi har været med til at skabe den rigtige stemning mange gange før og vi gør det gerne igen. Vi har arbejdet sammen med lampeproducenter og designere, hvor det er vigtigt at kunne skabe lyskilder, som passer unikt med deres forståelse for, hvordan ´det rigtige lys´ skal se ud.

Tror du på os, så tag kontakt til os i dag.

Er du grossist?

Vi tror på, at du som grossist har en vigtig rolle i fremtidens distributionsnetværk, der bliver mere og mere digitaliseret. Hos Danlamp arbejder vi for at gøre det nemmere for dig med digitale arbejdsgange og adgang til et opdateret varekartotek med de ny este produkter.

Løsninger der er 100 procent tilpasset jeres behov, er det, vi stræber efter. Vi har ikke fokus på at kunne tilbyde flest mulige løsninger, men derimod på at tilbyde dem, der er helt rigtige for jer.

I 80 år har vi arbejdet tæt sammen med grossister, og med den årtier lange erfaring har vi udarbejdet et setup, der gør det simpelt for vores grossister at forenkle arbejdsgange.

Tag kontakt til os i dag og lad os være din sparringspartner, der har styr på overholdelsen af regler omkring mærkning og dokumentation.

danlamp-lager

Vi sidder klar til en uforpligtende snak omkring, hvordan vi sammen kan udvikle din forretning.

Scroll to Top