Glødepærer

Glødepærer til stilfuld indretning

Glødepærer er utroligt populære i øjeblikket, fordi de smukt falder ind i tidens indretningstendens. Glødepæren er flot i de fleste lamper og lysekroner, men kan også være en lampe i sig selv – glødelampen. Den smukke glødetråd er både dekorativ og smuk, når den brænder i glasset, der kan udformes i forskellige forme, nuancer og med effekter. Pæren kan fås i flere størrelser. En stor gløde pære ses ofte som en glødelampe, hvor små pærer kan bruges mere alsidigt. De kan ligeledes bruges som glødelamper, hvor de er flotte når de hænger flere sammen i klaser.  Vi producerer glødepærer med 3 sokkel størrelser: E10, E14 og E27.

Viser alle 4 resultater

En smuk glødelampe med varmt lys

En gløde lampe kaster tankerne tilbage i tiden, hvor Thomas Edison skabte den første gløde lampe. Den historiske stemning, giver rummet en hyggelig og magisk atmosfære. Lyset fra en glødepære er varmt, indbydende og hyggeligt. Danlamp er en dansk glødelampefabrik fra 1931. Det betyder, at vi er en af verdens mest erfarne og dygtige leverandører af glødepærer til dekorative og tekniske formål. Vi sætter en ære i at fremstille små og store glødelamper i højeste kvalitet. En stofledning i forskellige farver eller med en flot metalfatninger passer godt til en glødepære E27.

LED Glødepære

En LED glødepære er et kælenavn for en led pærer som ligner en glødepære. Vi har i næsten 70 år arbejdet med at skabe det smukkeste og mest stemningsfulde lys fra glødepærer og den erfaring har vi brugt i forbindelse med udvikling af vores LED pærer.

Se Danlamp glødepærer i brug

Gennem årene har vores glødepærer været meget brugt til at skabe en helt særlig stemning. Det varme lys og den smukke glød gør noget helt særligt. På festivaller som Roskilde festival og Trailerpark festival har de skabt stemning sammen med moderne scenelys og projektører. Og i forbindelse med Thomas Helmig Solo-turné var alt scenelys med glødelamper.

 

Scroll to Top