Stofledninger

En klassisk stofledning skaber helhed

De traditionelle stofledninger har fået et kæmpe comeback, der især har taget fart i forbindelse med udbredelsen af globepærer som lyskilde. Der er nemlig ingen grund til at have en lampeskærm, der skjuler de smukke pærer. I stedet kan du bruge et fatningssæt til at skabe en lampe i sin helhed.
Stofledninger kaldes også for et tekstilkabel, men de to betegnelser dækker over samme produkt. Det er den perfekte måde at præge din boligindretning på en enkel og personlig måde.

Foruden selve ledningen, spiller fatningen også en stor rolle. Hos danlamp har vi derfor skabt en kollektion med metalfatninger i messing, krom, kobber og sort kobber, der alle giver et klassisk udtryk, der udstråler stil og elegance.

Viser alle 2 resultater

Traditionel lampeledning i moderne farver

Det behøver ikke være kedeligt, når du skal finde en stofledning med fatning som erstatning for en lampeskærm. Du kan nemlig sagtens vælge en farvet stofledning, som passer til dit hjems farver. Eller måske som et farveindslag i et ellers minimalistisk hjem.
Og du kan naturligvis også bruge stofledninger til at fremhæve en smuk lampeskærm. Der er ingen regler, når det drejer sig om at skabe den helt rigtige stemning i dit hjem.

Find led pærer til din stofledning.

Sort fatning med ledning er klassisk

Selvom der findes mange muligheder vælger mange den klassiske stofledning i sort med sort fatning, som bruges til at skabe kontrast mellem lyset i pæren og væg eller møbler i baggrunden. Med en farvet stofledning får du også kontrasten, men her vil selve ledningen også træde mere frem.
Begge dele er utrolig populære, så du skal bare vælge lige præcis den ledning og fatning, der passer i dit drømmehjem.

Scroll to Top