Edison pærer

En Edison pærer er altid det rette valg

Det genkendelige design af vores Edison pærer har sikret pæren en plads som ægte stilikon. Når du vælger en Edison, får du derfor både et moderne designelement og en enestående lyskilde. Uanset om du har en rå eller elegant stil i dit hjem, så passer det ikoniske design perfekt ind i alle rammer.

Selvom lyset fra en Edison pære er ideelt til at skabe stemning og varme, så er pæren også et designmæssigt lyspunkt i dit hjem, når den er slukket.

Selv noget så historisk og ikonisk som en Edison glødepære, må dog følge med udviklingen. Derfor har Danlamp nu også skabt en LED Edison pære. Med vores LED Edison pære får du et langt mere energivenligt alternativ – naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten af lyset.

Viser alle 9 resultater

Historisk vingesus med moderne design

Danlamps Edison kollektion er naturligvis opkaldt efter Thomas Edison. Det er da også kun på sin plads, at han får opkaldt en pære efter sig, når nu han opfandt glødepæren. Den karakteristiske spids øverst på vores Edison pærer er direkte inspireret af den historiske Edison glødepære, som han skabte i 1879.

For at imødekomme efterspørgslen på både vores mega pærer og LED lyskilder som alternativ til glødepæren, har vi desuden skabt en LED Mega Edison. Vores ”oversized” pærer er blandt de mest populære i hele vores sortiment, så derfor var en LED Mega Edison nærmest selvskrevet. Den kan uden tvivl også bidrage med et enestående flot lys i dit hjem.

Scroll to Top