Event og musik

Få publikum i den rette stemning

Oplev nye muligheder og skab din egen stil når scenen skal sættes til dit næste event. Med vores kreative løsninger og dekorative led pærer, er mulighederne mange.
Giv publikum den fuldendte oplevelse med en stemningsskabende belysning.

Thomas Helmig belysning

Koncertbelysning der skaber stemning

Søger du efter den rette belysning for nærvær og ro til aftenens intimkoncert, så kan for eksempel frithængende globepærer i farvede stofledninger, som til Thomas Helmigs solokoncerter, være netop det effektlys, der skaber stemningen og bringer kunstneren helt tæt på sit publikum.
Eller måske skal det varme lys fra et funklende scenetæppe skabe en atmosfære af ro, ligesom vi så det ved en stemningsfyldt aften på Trailerpark Festival.
Når det kommer til at skabe en stemning af nærvær, ro og intimitet så byder det varme lys fra de dekorative pærer på mange muligheder.

Teaterbelysning for publikums skyld

Vil du tryllebinde publikum med en magiske følelse af solopgang? Vil du tænde for den funklende stjernehimmel? Eller vil du oplyse forestillingen med vidunderlige ildfluer?
Det er kun fantasien der sætter grænser for den kreative belysning, som understøtter den gode underholdning. Ved præsentationen af et nyt program på TV2 Charlie blev den gode stemning for eksempel fremhævet ved hjælp af udsmykkede lyskæder, som dannede rammen for showet.

Hotel belysning

Den gode modtagelse af gæster handler om meget mere end værtskab

Restaurant belysning

I mere end 40 år har vi bidraget til at skabe den helt rigtige stemning på cafeer og restauranter.

Udendørs belysning

Hvad skal der til for at skabe en god udendørs belysning?

EN ROLIG ATMOSFÆRE

Når mange mennesker er samlede til en koncert eller forestilling, kan den rette belysning få roen til at sænke sig over publikum. Som for eksempel ved årets Roskilde Festival, hvor en funklende himmel af frithængende globepærer, spredte en rolig atmosfære både før, under og efter koncerten.

UNIKKE LØSNINGER

Alt er muligt når det kommer til, at skabe stemning og magi med dekorative pærer. Uanset om scenen skal sættes til en forestilling på teateret eller en koncert under festivalen, så står vi klar til at hjælpe dig med, at skræddersy den helt rette belysning.
De dekorative pærer fås både som glødepære og LED og kan alle bruges til lysdæmpere.

Se vores Globe De Luxe som blev brugt under Thomas Helmig koncerten.

Vi er meget glade for pærerne, da de er med til at give præsis det varme udtryk og den gode stemning, som CHARLIE står for.

LINE KAPELLA IDZIAK
Designkoordinator
TV 2 Marketing

Populære varer

Vi sidder klar til en snak omkring, hvordan vi sammen skaber den rigtige løsning for dig.

Scroll to Top