Hurtigruten

Krydstogt på 1. klasse

Hurtigruten skaber storslåede rejseoplevelser med komfortable krydstogtskibe, der er udviklet specielt til udfordringerne i Nordatlanten. Rejserne går langs den norske kyst samt til Spitzbergen og Grønland. Det er afgørende for sikkerheden ombord, at kaptajn og besætning på rederiets skibe kan have fuld tillid til funktionalitet og driftssikkerhed, når det gælder lanterner og sikkerhedsbelysning.

MERE SIKKERHED FOR PENGENE

De godkendte kvalitetsprodukter fra SM Lanternepærer skaber sikkerhed ombord. Pærernes lange levetid giver en god driftsøkonomi og sikrer lange udskiftningsintervaller. Det betyder samtidig problemfri godkendelse ved skibseftersyn og tryghed ved at opfylde sikkerhedsreglerne til søs.

hurtigruten1
hurtigruten2

SIKKERHED I MERE END 80 ÅR

Danlamp har produceret og markedsført glødepærer siden 1931, og virksomheden er en af verdens førende leverandører af funktionssikre og økonomiske løsninger til skibsfarten. Danlamp lægger udelukkende navn til gennemprøvede kvalitetsprodukter, og virksomhedens strenge krav til driftssikkerhed og kvalitet sætter nye standarder for professionel belysning.

EN STÆRK SAMARBEJDSPARTNER

Prolys leverer SM Lanternepærer til norsk søfart, og virksomheden har stærke kompetencer inden for teknologi og service. Prolys tilbyder et meget omfattende sortiment af SM Lanternepærer, og produkterne leveres over hele landet med meget kort leveringstid.

Scroll to Top