Kirkekerte

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

DKK 66,75DKK 149,00

Det enestående bløde lys fremhæver rummets kvaliteter og skaber en intens atmosfære. Den særlige lystone, der harmonerer perfekt med messinginventar og stearinlys, er dannet af kirkepærens lange glødetråd.

Ryd

Klassisk og stemningsfuld belysning til kirkerum

Danlamp Kirkepære har en væsentligt længere levetid end tilsvarende glødepærer, og det betyder længere intervaller imellem udskiftning og bedre økonomi. Når du vælger Danlamp, får du et unikt produkt fra en af verdens førende og mest erfarne leverandører af glødepærer. Den findes i flere udgaver som 115V og 250V med både E14 og E27 sokkel.

Nu er den udviklet som LED, hvor du opnår det samme smukke og bløde lys, som med glødepærer. Levetiden er 5 gange længere og energiforbruget er reduceret med 90%.

Kirkepærer i Grundtvigs Kirke
Danlamp har leveret glødepærer til Grundtvigs Kirke i Bispebjerg sogn, København. Det storslåede kirkerum stillede store krav til lys og lamper, så de ikke forsvandt i det enorme rum. Derfor var bestræbelsen af skabe nogle strukturer, der havde et stærkt og selvstændigt udtryk men samtidig formidlede kirkerummets overordnede idé.