Burger Shack

Indret restaurant med det rigtige lys

Et kig ind af Burger Shacks vinduer giver et fingerpeg om den oplevelse, der venter i restauranten: Rendyrket hygge.

Udover ”byens bedste burgere”, er netop stemningen i Burger Shacks restauranter en del af konceptet. Man skal føle sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Og her spiller restaurantkædens belysning en vigtig rolle.

Fakta om Burger Shack

Lyset sætter stemningen

Indretningsstilen i Burger Shacks restauranter er enkel og rå. Stemningen er hyggelig og uformel – ikke mindst takket være dekorativ LED belysning fra Danlamp, der sikrer, at gæster kan nyde deres burgere i en rar belysning, der ikke blænder.
”Vi har et klart koncept for det udtryk og den stemning, vi ønsker at skabe i vores restauranter. Sparringen med rådgiveren fra Danlamp har afklaret, hvordan vi fanger atmosfæren ved at sammensætte lyskilder på den rigtige måde. Den tid, vi har brugt på at finde den rette kombination af LED pærer til første restaurant, har været godt givet ud. Nu ligger der et klart koncept på belysning til de nye restauranter, vi åbner.”

”Vi sparer tid. Burger Shack åbner løbende nye restauranter, så vi er glade for samarbejdet med Danlamp. Dels fordi vi ikke behøver at starte forfra med at tænke belysning, hver gang vi åbner en ny restaurant. Vi behøver heller ikke at bekymre os om, hvorvidt vi kan få samme type pærer fra gang til gang. Gæster får altid samme oplevelse, uanset hvilken by de besøger os i.”

Philip Lykkeskov, Establishment manager Burger Shack

Valg af belysning i restaurant

Det rigtige lys skaber miljø i din restaurant, og giver dine gæster en oplevelse, de vil huske på. Derfor er belysningen en vigtig del af indretningen at forholde sig til.
I Burger Shacks restauranter er stemningsfuld hygge overskriften på den oplevelse, man ønsker at give sine gæster. Direkte oversat er et shack, et skur – så, som navnet indikerer, er stilen lidt rustik og dunkel – og med hyggesnak i krogene. Det er den stemning, lyset skal fange, så gæster har den oplevelse, uanset hvor de befinder sig i restauranten. Mega Edison og Edison lamp er velegnede til at løse opgaven. Lyset, minder meget om lyset fra stearinlys. Samtidig er stilen rustik – pærene hænger i stofledninger fra loftet.
Burger Shacks restauranter er indrettet med enkeltborde, hvor gæster sidder overfor hinanden – og borde, hvor der er plads til større selskaber. Vinduespladsen består af én lang bardisk, hvor gæster sidder og spiser med kig ud. Det er ikke meningen at lyset skal stjæle al opmærksomhed, derfor er det ikke samme type pærer, der er valgt over alle borde. De smallere Edison lamps hænger over enkeltborde, hvor de skaber den rette hygge og intimitet – mens Mega Edison, som er vores største dekorative pære, passer til bordene med god plads omkring.

”Vores gæster kommer i restauranten for at nyde en god burger, men de kommer også for at hygge sig. Derfor vil vi gerne have, at Burger Shack skal være et sted, der inviterer til at man bliver siddende lidt længere, og snakker over maden.”

Philip Lykkeskov, Establishment manager Burger Shack

Kender du til et spændende projekt med Danlamp lyskilder, som skal vises her på siden, så hører vi gerne fra dig.

Scroll to Top