Hotelbelysning

Giv dine gæster den varmeste velkomst

Den gode modtagelse af gæster handler om meget mere end værtskab, også omgivelserne og hele hotellets stemning har en afgørende betydning for, hvorvidt jeres gæster føler sig velkomne og afslappede. Hos Danlamp har vi mange årtiers erfaring i at løsninger til både klassiske og moderne hoteller.

Vi sætter en ære i at levere en unik hotelbelysning, der skaber den rette indbydende stemning, og vores sortiment er tilpasset de behov, det enkelte hotel har. Det betyder, at vi kan levere speciallavede løsninger til både lobbyen, værelset, restauranten med mere.

Skulle du ønske en nærmere dialog om en unik løsning, så tøv ikke med at kontakte os.

Grand hotel Odense

Vigtigt førstehåndsindtryk

Noget af det vigtigste her er førstehåndsindtrykket som bliver dannet i løbet af de første par minutter på et nyt sted og som i sidste ende har det stor betydning for den samlede oplevelse i forbindelse med et hotelophold.

I forhold til hotellets samlede udtryk er der alt fra belysning og farvevalg til møblement og indretning, som kommunikerer mindst lige så meget til jeres gæster, som selve personalet gør. Kommunikationen foregår blot på det intuitive plan, hvor stemning og lyssætning helt ubevidst går ind og påvirker jeres gæsters følelser, oplevelser og sindsstemning.

Hotel belysning

Den gode modtagelse af gæster handler om meget mere end værtskab

Restaurant belysning

I mere end 40 år har vi bidraget til at skabe den helt rigtige stemning på cafeer og restauranter.

Udendørs belysning

Hvad skal der til for at skabe en god udendørs belysning?

Elpærer

Vi gør processen let for jer

Oplever du, at det er generende, at du ofte skal skifte pærer, eller har du udfordringer med, at din nuværende belysning giver et dårligt lys? Vi har stor erfaring med, hvordan vores forskellige dekorative lyskilder får hoteller til at fremstå i det bedste lys.

Ud fra en uddybende dialog vil vi gerne præsentere jer for, hvilke af vores produkter og lyskilder, der vil fremhæve de unikke og stemningsskabende elementer og forhold på lige netop jeres hotel. Er der specielle bygningsmæssige forhold, som vi skal tage højde for, såsom fredede eller historiske bygninger, har vi også ekspertise til det. Særligt i forbindelse med planlægning af renovering og nyindretning af hotellet, vil det give værdi for jer at trække på vores rådgivning.

Kunne du tænke dig en uforpligtende og uddybende dialog? Så udfyld formularen nedenfor. Herefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.

Sådan gjorde First Hotel Grand

På First Hotel Grand Odense havde de længe søgt efter at skabe et harmonisk lys på hotellet. De ville gerne udskifte de gamle glødepærer med energivenlige LED pærer, men det var vigtigt at hotellets atmosfære blev fastholdt.

Læs mere om hvordan vi løste opgaven og bliv klogere på, hvordan vi også kan hjælpe dig med at opnå bedre indendørs hotelbelysning.

Vi sidder klar til en snak omkring, hvordan vi sammen skaber den rigtige løsning for dig.

Scroll to Top