Spar penge og bevar stemningen med danlamp LED kirkekerte

Kirker har historisk været oplyst af stearinlys, og derfor har glødepæren altid været den foretrukne lyskilde i nyere tid. I en kirke, skal pæren ikke bare lyse op, den skal også bidrage til den helt særlige stemning og ro. Derfor er det langtfra ligegyldigt, hvilken pære der vælges.

Glas, glødetråd, farvetemperatur og farvegengivelse er helt afgørende for at bibeholde det helt særlige lys – især i uskærmede lyskilder som kirke lysekrone, kandelabre og væglampetter, som det oftest er tilfældet i kirkerum.

Gratis test af ny kirkebelysning

Vi vil gerne tilbyde alle kirker at afprøve vores nye kirkekerte……helt gratis og uforpligtende.
Med vores mange års erfaring i kirkebelysning, har vi lavet en LED kirkekerte pære som lyser med samme varme og smukke glød som altid.
Nu er energiforbruget bare reduceret med 90% og der går 4-5 gange så lang tid inden pæren “springer”.

Vil i prøve vores LED kirkekerte?
Ring til os, så i uforpligtende kan prøve vores nye kirkekerte.

Kirkekerten fra Danlamp giver i LED udgaven stadig det varme og behagelige lys, som kirker er kendt og elsket for. Vi har taget hele vores erfaring og viden fra glødepæren med over i LED verdenen, og kan derfor tilbyde en række fordele, der normalt ikke ses ved LED pærer. En farvegengivelse der passer naturligt ind i kirkerummet, hvor de arkitektoniske kvaliteter fremhæves og understøttes. Derfor blænder LED pæren heller ikke – lyset er blidt og varmt som fra en glødepære. Vi har også tænkt på, at det er både dyrt og besværligt at skift pærer i netop en kirke, så vores kirkekerte har ekstra lang levetid, næsten ubegrænset tænd/sluk og mulighed for dæmpning. Naturligvis helt uden kviksølv.

Med kirkekerten fra danlamp er der således mulighed for at kombinere alt det bedste fra glødepæren med de mange fordele, LED giver, i form af lavere strømforbrug og lang levetid: kort sagt miljøbevidsthed og besparelser på budgettet, uden at gå på kompromis med stemning og kvalitet.

Danlamp er Danmarks sidste glødelampefabrik med fokus på godt håndværk,  design, høj kvalitet og intelligent teknik – og sådan er det stadig, selvom produkterne nu er LED kirkekerte.

Kontakt os