Kirkebelysning

Historien taler sit tydelige sprog

Kirkebelysning  har historisk været præget af stearinlys, og derfor har glødepæren, med sit varme og bløde lys, altid været den foretrukne lyskilde i nyere tid. Med en glødepærer får man nemlig netop meget af den samme stemning, som stearinlys giver. Det er noget, der er særligt vigtigt i kirker, hvor pæren ikke bare skal lyse op, men også skal bidrage til den helt særlige stemning og ro. Derfor er det langtfra ligegyldigt, hvilken pære der vælges. Glas, glødetråd, farvetemperatur og farvegengivelse er helt afgørende for at bibeholde det helt særlige lys især i uskærmede lyskilder som kirkelysekrone, kandelaber og væglampetter, som det oftest er tilfældet i kirkerum.

I dag er det dog ikke længere glødepærer, men LED kirkekerter, der bruges. Hos Danlamp har vi gennem flere årtier produceret LED kirkekerter, der giver samme hyggelige og stemningsfyldte lys, som stearinlysene gør.

Væglampe i Refsvindinge kirke
Kirkebelysning Nyborg

Lang levetid – minimal vedligeholdelse

I vores produktion af lamper har vi taget højde for, at det er både dyrt, besværligt og omfangsrigt at skifte pærerne i kirken Dernæst kommer også, at det kræver ekspertise at skabe lyset, så det giver den helt rigtige stemning som fx glødepærer gør, samt at producere pærerne, så deres facon er tilpasset kirkelysekroner.

Med LED kirkekerten fra Danlamp er der mulighed for at kombinere alt det bedste fra glødepæren med de mange fordele, som LED giver i form af lavere strømforbrug og lang levetid.

I sidste ende betyder det, at miljøet bliver skånet og I vil opleve besparelser på budgettet, samtidig med at I stadig kan fastholde den velkendte stemning.

Reducer energiforbruget med 90 procent

Vi har blandt andet designet og produceret en LED kirkekerte pære, som lyser med samme varme og smukke glød som altid. Skiftet til denne pære betyder, at energiforbruget bliver reduceret med 90 %, og der går 4-5 gange så lang tid, inden pæren går i stykker.

Ønsker I at skifte til en meget mere energi og miljøvenlige kirkebelysning, så vil vi meget gerne tilbyde jer muligheden for en prøveophængning. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende for jer, samtidig giver jer muligheden for, at I stille og roligt kan vurdere, om belysningen er det rigtige til jeres kirke.

Grundtvigs kirke

Vi tilbyder en gratis prøveophængning i jeres kirke

Det er vores erfaring, at en prøveophængning i kirken, gør det mere enkelt at vurdere og beslutte, hvorvidt en lyskilde er den rigtige eller ej. 

Derfor tilbyder vi, gratis og uforpligtende, at komme og monterer LED kirkekerter til prøveophængning.

Prøveophængning fungere således

Pil til højre

1. Indledning

Du kan bestille en gratis prøveophængning af LED kirkekerter ved at ringe eller skrive til os. (Bestiller du på skrift, følger vi også op med et telefonopkald). I løbet af vores samtale, spørger vi grundigt ind til kirkens ønsker og forventninger, så vi kan danne os et klart billede af hvilken løsning, der vil passe bedst til netop jeres kirke.

Pil til højre

2. Behovsanalyse

Ud fra samtalen aftaler vi i fællesskab, hvor mange pærer I skal have på prøve, og hvor lang tid prøveophængningen skal vare. Det kan f.eks. være frem til næste menighedsrådsmøde.

Pil til højre

3. Prøveperiode

Vi kommer ud og monterer LED kirkekerterne i jeres lysekrone.
Samtidig ser vi på hele jeres belysning og kommer med gode råd.

4. Evaluering

Inden prøveperioden udløber, kontakter vi jer, for at høre hvordan det er gået. Er I tilfredse, aftaler vi, hvordan den videre udskiftning af LED pærer i kirken kan foregå. Alternativt returneres pærer i originalemballage.

Nyborg kirke belysning

Se et udpluk af hvad vi har lavet

Hvis du både er ude efter at spare nogle penge uden at det går udover stemningen, kan I passende prøve den populære Danlamp LED kirkekerte. Vi vil gerne tilbyde alle kirker at afprøve løsningen. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende for jer.

Med mange års erfaring inden for kirkebelysning, har vi lavet en LED kirkekerte pære som lyser med samme varme og smukke glød som altid.

Tag kontakt for et uforpligtende tilbud i dag
Ønsker du at se, hvordan vi har løst belysningsopgaven for andre kunder? Så klik dig videre herunder til en række referencer til andre kirker, der har haft succes med at implementere Danlamps løsninger.

80V eller 115V kirkekerte

Lige siden vi udviklede de første kirkekerte pærer har det været meget brugt at serieforbinde 3 pærer. Der blev til dette formål udviklet en kirkekerte glødepære på 115V, som ved serieforbindelse med tre pærer lyste med et meget smukt og varmt lys. Lysudbyttet fra pærerne var ikke særlig højt, men levetiden var meget lang. Nogle enkelte steder blev de brugt i serieforbindelse to og to.

Vi sidder klar til en snak omkring, hvordan vi sammen skaber den rigtige løsning for dig.

Scroll to Top