Kirkebelysning

Historien taler sit tydelige sprog

Kirker har historisk været oplyst af stearinlys, og derfor har glødepæren altid været den foretrukne lyskilde i nyere tid. Med en glødepærer får man nemlig netop meget af den samme stemning, som stearinlys giver. Det er noget, der er særligt vigtigt i kirker, hvor pæren ikke bare skal lyse op, men også skal bidrage til den helt særlige stemning og ro. Derfor er det langtfra ligegyldigt, hvilken pære der vælges. Glas, glødetråd, farvetemperatur og farvegengivelse er helt afgørende for at bibeholde det helt særlige lys især i uskærmede lyskilder som kirkelysekrone, kandelaber og væglampetter, som det oftest er tilfældet i kirkerum.

I dag er det dog ikke længere glødepærer, men LED kirkekerter, der bruges. Hos Danlamp har vi gennem flere årtier produceret LED kirkekerter, der giver samme hyggelige og stemningsfyldte lys, som stearinlysene gør.

Væglampe i Refsvindinge kirke
nyborg-kirke-3

Lang levetid – minimal vedligeholdelse

I vores produktion af lamper har vi taget højde for, at det er både dyrt, besværligt og omfangsrigt at skifte pærerne i kirken Dernæst kommer også, at det kræver ekspertise at skabe lyset, så det giver den helt rigtige stemning som fx glødepærer gør, samt at producere pærerne, så deres facon er tilpasset kirkelysekroner.

Med LED kirkekerten fra Danlamp er der mulighed for at kombinere alt det bedste fra glødepæren med de mange fordele, som LED giver i form af lavere strømforbrug og lang levetid.

I sidste ende betyder det, at miljøet bliver skånet og I vil opleve besparelser på budgettet, samtidig med at I stadig kan fastholde den velkendte stemning.

Reducer energiforbruget med 90 procent

Vi har blandt andet designet og produceret en LED kirkekerte pære, som lyser med samme varme og smukke glød som altid. Skiftet til denne pære betyder, at energiforbruget bliver reduceret med 90 %, og der går 4-5 gange så lang tid, inden pæren går i stykker.

Ønsker I at skifte til de meget mere energi og miljøvenlige LED kirkepærer, så vil vi meget gerne tilbyde jer muligheden for en prøveophængning. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende for jer, men det giver jer muligheden for, at I stille og roligt kan vurdere, om belysningen er det rigtige for jer.

_Files_Images_Stemning_eCom_Kirke2

Bestil gratis prøveophængning

For at skabe de bedste rammer, når der skal træffes beslutning omkring udskiftning fra glødepærer til LED pærer, tilbyder vi en gratis og uforpligtende prøveophængning.

Prøveophængningen skal ses som en hjælp, der gør beslutningsprocessen nemmere og hurtigere, mens I får lejlighed til at se produkterne i praksis.

Prøveophængning fungere således

1. Indledning

Du henvender dig til os via kontaktformular eller per telefon. Hvis du vælger den skriftlige model, så ringer vi til dig og får en god snak om hvilke ønsker og behov kirken har.

2. Behovsanalyse

Når vi har et godt billede af jeres ønsker og behov, så aftaler vi hvor mange pærer I skal have tilsendt til prøveophængning og hvor lang tid de skal afprøves. Det kan f.eks. være til næste menighed rådsmøde eller det der passer jer bedst.

3. Prøveperiode

Vi sender lamperne sammen med en faktura, hvor betalingen først finder sted, når prøveperioden udløber. Der står desuden på fakturaen at de kan returneres i original emballage inden betalingstidspunkt, såfremt de ikke indfrier forventningerne.

4. Evaluering

Når prøve tiden er udløbet, så kontakter vi kirken for at høre, hvordan det er gået. Her laver vi aftale om, hvordan I gerne vil foretage udskiftningen eller om I ønsker at returnere lamperne.

Se et udpluk af hvad vi har lavet

Hvis du både er ude efter at spare nogle penge uden at det går udover stemningen, kan I passende prøve den populære Danlamp LED kirkekerte. Vi vil gerne tilbyde alle kirker at afprøve løsningen. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende for jer. 

Med mange års erfaring inden for kirkebelysning, har vi lavet en LED kirkekerte pære som lyser med samme varme og smukke glød som altid. 

Tag kontakt for et uforpligtende tilbud i dag
Ønsker du at se, hvordan vi har løst belysningsopgaven for andre kunder? Så klik dig videre herunder til en række referencer til andre kirker, der har haft succes med at implementere Danlamps løsninger.

80V eller 115V kirkekerte

Lige siden vi udviklede de første kirkekerte pærer har det været meget brugt at serieforbinde 3 pærer. Der blev til dette formål udviklet en kirkekerte glødepære på 115V, som ved serieforbindelse med tre pærer lyste med et meget smukt og varmt lys. Lysudbyttet fra pærerne var ikke særlig højt, men levetiden var meget lang. Nogle enkelte steder blev de brugt i serieforbindelse to og to.

Hotel belysning

Den gode modtagelse af gæster handler om meget mere end værtskab

Restaurant belysning

I mere end 40 år har vi bidraget til at skabe den helt rigtige stemning på cafeer og restauranter.

Udendørs belysning

Hvad skal der til for at skabe en god udendørs belysning?

Andrea Hansen

Jeg sidder klar til en uforpligtende snak omkring, hvordan vi sammen skaber det rigtige lys for dig.

Scroll til toppen