Lysekrone

Gør din lysekrone smukkere med glødepærer

Lysekroner gør sig især godt med brugen af dekorative glødepærer, hvorved man får et specielt varmt lys. Glødepærerne gør din lysekrone smukkere og er en naturlig stemningsskaber. Lige nu er brugen af  lysekroner til belysning i butikker og i hjemmet meget anvendt, og her kommer glødepæren igen til sin ret. Glødepærens flotte facon gør den til en oplagt mulighed til brug i lampetter og lysekroner, hvor pæren er synlig og der er behov for et helhedsindtryk af design og lyskilde.

Det kongelige teater
first-hotel-grand-6

Smuk som et stearinglys

Glødepærens varme og stemningsfyldte lys gør den oplagt som erstatning for levende lys i form af stearin- og vokslys. Glødepæren er den klassiske og meget naturlige lyskilde, som kan anvendes, når der ønskes et eksklusivt udtryk med en varm glød, f.eks. i lysekroner og lampetter.

Lysekroner

Lysekroner har været brugt til belysning i mange år. Tidligere var lysekroner primært brugt på herregårde og slotte, altså i det finere samfundslag. En overgang blev lysekronen dog nærmest umoderne og man søgte mere at skabe et køligere og skarpere lys med sine lyskilder. Men efterhånden er lysekronen og den varme hyggebelysning man opnår med sådan en lyskilde igen blevet meget populær og nu findes lysekroner i alle mulige samfundslag. Man kan stadig købe gamle, antikke lysekroner forskellige steder, blandt andet i antikvitetsforretninger. Disse gamle lampetter har en helt speciel charme over sig, som passer flot ind i mange forskellige boligstilarter. De gamle lysekroner gør sig både godt i et hjem med antikke møbler og i et hjem med møbler i moderne stilarter.

Hotel belysning

Den gode modtagelse af gæster handler om meget mere end værtskab

Restaurant belysning

I mere end 40 år har vi bidraget til at skabe den helt rigtige stemning på cafeer og restauranter.

Udendørs belysning

Hvad skal der til for at skabe en god udendørs belysning?

STEARINLYS I LYSEKRONER

I helt gamle dage havde man stearinlys i sine lysekroner for at skabe både varme og lys, men i den nyere tid begyndte man at anvende glødepærer til lysekronerne. Glødepærer giver nemlig et helt specielt og varmt lys, som passer godt til lysekronens helhedsudtryk.
Udover de gamle, antikke lysekroner produceres der stadig mange nye lysekroner i forskellige stilarter og til meget forskellige priser. Ligesom i gamle dage produceres der også nu både krystallysekroner og prismelysekroner.
Lysekronerne var i sin tid oftest produceret i messing, sølv eller guld. I dag produceres lysekroner i alle mulige materialer, både de oprindelige metaller, men også plastik og lignende materialer anvendes i dag til produktionen af lysekroner.
De nye lysekroner, der produceres, fungerer ofte med kertepærer og vi anbefaler, at man anvender dæmpbare kertepærer til sin lysekrone for at opnå et godt helhedsindtryk af kronen og for at give det helt rigtige lys.

DEKORATIVE GLØDEPÆRER HAR EN GOD FREMTID

Glødepærer sælges ikke længere, men fortvivl ikke. Vores LED pærer er helt særligt udviklet til dekorative formål og den bedste erstatning for almindelige glødepærer. Derfor kan du være sikker på at du også i fremtiden kan købe smukke, dekorative glødepærer til din lysekrone. Mange har erstattet glødepæren med andre typer af pærer, primært på grund af den relativt korte levetid for en glødepære, men den dekorative glødepære har en levetid på 2-4 gange længere end de almindelige glødepærer. I nogle tilfælde som for eksempel ved en lysekrone er æstetikken ofte vigtigere end levetiden på pæren og en lysekrone med en elsparepære ser som oftest ikke særligt gennemført ud. Derudover har glødepæren det plus, at den også afgiver noget varme, hvilket giver et endnu mere naturligt udtryk til lampetten og til rummet som den lyser op.

Her finder du den rigtige kertepære til lysekrone

Vi sidder klar til en snak omkring, hvordan vi sammen skaber den rigtige løsning for dig.

Scroll to Top