LED Pærer

Dæmpbare LED pærer til lamper er kvalitetslys til enhver lejlighed.

En LED pære er perfekt til både soveværelset, stuen, butikker og events. Dæmpbare LED pærer kan give det lys, du leder efter, uanset om det er et romantisk lys eller et stemningsfuldt lys over spisebordet.

Når du bruger LED pærer til lamper får har mulighed for næsten ubegrænset tænd/sluk, dæmpning af lyset til det niveau, der er rart for dig og naturligvis har vores LED lys ekstra lang levetid.

En LED lyskilde fra Danlamp har et højt farvegengivelses index, hvilket betyder at produkter kan ses i deres rigtige, naturlige farver. Derudover er en LED pære flimmerfri og behøver ingen opvarmningstid, den lyser derfor for fuld styrke med det samme. Med dekorative LED pærer fra Danlamp, får du et varmt og stemningsfuldt lys, hvilket giver en hyggelig og behagelig atmosfære.

Vi er selvfølgelig behjælpelige med at hjælpe dig med at finde den rette belysning til din butik eller bolig.

Miljøvenlige LED Pærer

Vores pærer i LED har meget lang levetid, den holder op til 5 gange længere end de traditionelle pærer i vores sortiment. Det betyder, at den er billig og miljøvenlig, fordi den forbruger mindre strøm. Du slipper også for at skifte dine pærer ud, så ofte som du plejer, når du skifter til LED belysning. Når du vælger en LED pære, sparer du ikke kun på din elregning, du sparer også på miljøet for unødvendig CO2 udledning.

Danlamp – LED lyskilde

Danlamp er eksperter i lyskilder, dette gælder naturligvis også LED pærer. Vi producerer pærerne i vores sædvanligt høje kvalitet, således du kan være sikker på, at din pærer giver det bedste lys. Vores LED belysning er en alsidig lyskilde, der kan anvendes til de fleste ting. Vi skræddersyer selvfølgelig også gerne vores LED produkter, ud fra dit behov.

Sådan vælger du den bedste led pære

Der er mange fordele ved at skifte dine traditionelle glødepærer, halogenpærer og sparepærer ud med LED pærer. Vi har samlet nogle af de vigtigste, for at sikre dig den bedste led pære og give dig et bedre overblik om alle fordelene.

  • Lavt energiforbrug, hvilket sparer dig mange penge
  • Meget lang levetid – 10+ år
  • Tænder med det samme, ingen forsinkelse som ved sparepæren
  • Fås som både varmt og koldt lys
  • Tåler vibrationer
  • Indeholder ikke kviksølv
  • Æstetik og god økonomi

En Led Lyskilde er derfor det bedste alternativ til de pærer du tidligere har brugt i din butik og bolig, hvis du udelukkende kigger på den økonomiske del. Vores pærer er desuden alle også designet med fokus på æstetik, der sikrer dig smukke og dekorative pærer, der pynter. Se blandt andet vores smukke kirkekerte LED pærer, der bringer en varme og stemning ind i rummet, der minder om lyset fra et stearinlys.

Scroll to Top