Restaurant- og Cafébelysning

Lyset spiller en afgørende rolle i at skabe den rette stemning og atmosfære. Det er en vigtig parameter, der kan gøre en afgørende forskel for dine gæsters oplevelse.

Vi forstår, at valget af de rigtige lyskilder kan være en udfordring, især i en tid, hvor LED-pærer er blevet mere komplekse i forhold til de traditionelle glødepærer.

Hos Danlamp er vi her for at gøre det nemt for dig. Vi har stor erfaring med belysning til hotel-, restaurant- og cafébranchen og tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter, der er designet til at opfylde dine behov.

Vi ved, at LED-teknologien kan virke kompleks, og det kan være svært at vælge de rigtige pærer. Men vi er her for at guide dig gennem processen og hjælpe dig med at træffe de bedste valg.

Vores sortiment består af nøje udvalgte lyskilder, der er designet til at imødekomme behovene i hotel- og restaurationsbranchen. Vi ved, at pålidelighed og kontinuitet er vigtigt for dig, derfor sørger vi for altid at have vores produkter på lager. Du kan være sikker på, at du også om 3-4 år vil kunne få de samme pålidelige lyskilder, hvis du har behov for det.

Grand hotel Odense

Vi har lavet mange forskellige løsninger på hoteller, cafeer og restauranter.

Se nogle af dem her:

Danlamp Mega Edison

Burger Shack

Indret restaurant med det rigtige lys Et kig ind af Burger Shacks vinduer giver et fingerpeg om den oplevelse, der venter i restauranten: Rendyrket hygge. Udover ”byens bedste burgere”, er netop stemningen i Burger Shacks restauranter en del af konceptet. Man skal føle sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Og her

Læs mere »

Her er vores anbefaling til café- og restaurantbelysning

Der skal tages mange hensyn, når man vælger belysning til en café eller restaurant. Lyset skal fungere, både når der er gæster, og der skal skabes den rigtige stemning, og på andre tidspunkter, hvor det er godt med meget lys til f.eks. rengøring. Derfor anbefaler vi altid, at der monteres lysdæmper og der vælges en 4W pære, så lyset kan dæmpes alt efter behov.

Ved at vælge en pære med klart glas, får man det mest naturlige lys. Alle vores dekorative pærer har en farve på 2200k hvilket bedst kan sammenlignes med den stemning som stearinlys skaber. Du skal altså ikke være bange for at få et hvidt LED lys, når du vælger Danlamp.

Nedenstående er vores mest solgte til belysning i både restauranter og caféer. De to store pærer bruges typisk som frithængende pærer i en stofledning. Standard de Luxe er samme størrelse som en normal pære, men glødetråden er meget smukt opbygget. Eksteriør pæren er vores value-for-money produkt, hvor du får det flotte, varme og stemningsfulde lys til en god pris. Krystalkerten er velegnet til mere klassisk belysning i lysekroner.

Trendy Cafébelysning

Mange cafeer har fundet ud af, at belysningen betyder meget for miljøet i en café. Derfor er dekorative LED-pærer blevet meget populære og der findes så mange forskellige udformninger, at der er noget for enhver smag.

Cafébelysning kan næsten vælges ud fra menukortet……..Serverer i en klassisk burger, vil en Mega Edison eller anden  pære med et traditionelt udtryk gøre sig godt. Serverer I en chilli burger, så vil en pære med smoke-farvet glas give den rigtige belysning på caféen.

I mere end 40 år har vi bidraget til at skabe den helt rigtige stemning på cafeer og restauranter.

Moderne eller klassisk restaurantbelysning

Danlamps lange erfaring med belysning på restauranter stammer helt tilbage fra den tid, hvor den klassiske snoede kertepære var meget brugt i lysekroner.

Vi sidder klar til en snak omkring, hvordan vi sammen skaber den rigtige løsning for dig.

Scroll to Top