Restaurant og Café belysning

I mere end 40 år har vi bidraget til at skabe den helt rigtige stemning på cafeer og restauranter. 

Derfor ved vi hos Danlamp hvad der skal til, for at dine gæster føler sig godt tilrette.

Trendy Café belysning

Mange cafeer har fundet ud af at belysningen betyder meget for miljøet i en café. Derfor er dekorative led pærer blevet meget populærer og der findes så mange forskellige udformninger, at der er noget for enhver smag.

Café belysning kan næsten vælges ud fra menukortet……..serverer i en klassisk Burger, så vil en Mega Edison eller anden  pærer med et traditionelt udtryk gøre sig godt. Serverer i en chilli burger, så vil en pære med smoke farvet glas give den rigtige belysning på cafeen.

Moderne eller klassisk restaurant belysning

Danlamps lange erfaring med belysning på restauranter stammer helt tilbage hvor den klassiske snoede kertepære var meget brugt i lysekroner. 

first-hotel-grand

Her er vores anbefaling til Café og restaurant belysning

Der skal tages mange hensyn, når man vælger belysning til en café eller restaurant. Lyset skal fungere både når der er gæster og der skal skabes den rigtige stemning og på andre tidspunkter, hvor det godt med meget lys til f.eks. rengøring. Derfor anbefaler vi altid, at der monteres lysdæmper og der vælges en 4W pære, så lyset kan dæmpes alt efter behov.

Ved at vælge en pære med klart glas, får man det mest naturlige lys. Alle vores dekorative pærer har en farve på 2200k hvilket bedst kan sammenlignes med den stemning som stearinlys skaber. Du skal altså ikke være bange for at få et hvidt LED lys, når du vælger Danlamp.

Nedenstående er vores mest solgte til belysning i både restauranter og caféer. De to store pærer bruges typisk som frithængende pærer i en stofledning. Standard de Luxe er samme størrelse som en nårmal pære, men glødetråden er meget smukt opbygget. Eksteriør pæren er vores value-for-money produkt, hvor du får det flotte, varme og stemningsfulde lys til en god pris. Krystalkerten er velegnet til mere klassisk belysning i lysekroner.

Vi sidder klar til en snak omkring, hvordan vi sammen skaber den rigtige løsning for dig.

Scroll til toppen